ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο «Νο Way Home» ο Spider-Man θα ντυθεί... Doctor Strange

O Tom Holland στο Spider-Man

Ένα από τα νέα κοστούμια του Spider-Man στο Νο Way Home θυμίζει πολύ εκείνο του Doctor Strange.

Ο Spider-Man μάς αποκάλυψε το νέο κοστούμι του Τομ Χόλαντ, στην επερχόμενη ταινία του franchise της Marvel, Νο Way Home.

Oι φωτογραφίες με τη νέα στολή δημοσιεύτηκαν στα social media του Hot Toys. Όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα κοστούμι σε μαύρο και χρυσό χρώμα, ενώ φέρει περίτεχνες λεπτομέρειες και μοτίβα που θυμίζουν το κοστούμι του Doctor Strange.

Μετά το θάνατο του Stark γνωρίζουμε πως ο Peter Parker πρέπει να βρει έναν νέο μέντορα, ειδικά τώρα που η ταυτότητα του έχει αποκαλυφθεί στο τέλος του Far From Home.

Και ενώ ο Doctor Strange θα αναλάβει τον ρόλο του νέου μέντορα για τον Peter και θα τον βοηθήσει να αναπτύξει ένα νέο κοστούμι, θα μπορούσε επίσης να ενσωματώσει μερικά από τα μαγικά του όπλα σε αυτό ή ακόμα και να διδάξει τον νεαρό ήρωα ορισμένες τεχνικές;

Δυστυχώς η λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες δεν μας δίνει περαιτέρω απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω εκτός από την εμφάνιση της στολής και την πληροφορία ότι θα είναι ένα από τα νέα κοστούμια του Spider-Man στη νέα επερχόμενη ταινία No Way Home.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.