ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Έρχεται prequel σειρά του «The Crown»;

Τhe Crown
Το The Crown θα μας αποχαιρετήσει με τον έκτο κύκλο
Netflix

Το Netflix ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις για μια spinoff prequel σειρά του The Crown.

Το Netflix φαίνεται πως βλέπει με καλό μάτι μια spinoff prequel σειρά του The Crown και έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Left Bank Pictures. Πηγές διευκρινίζουν στο Variety, ότι οι διερευνητικές συνομιλίες ξεκίνησαν την Παρασκευή χωρίς ωστόσο το prequel να έχει πάρει ακόμα το «πράσινο φως» ή να βρίσκεται κάτι στα σκαριά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια prequel σειρά θα μπορούσε να ξεκινήσει με τον θάνατο της βασίλισσας Βικτωρίας το 1901 και να εξιστορήσει τα γεγονότα μέχρι το 1947 και τον γάμο της Ελισάβετ, που είδαμε στην πρώτη σεζόν του The Crown.

Αν το Netflix δώσει τελικά το «πράσινο φως», ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν, αναμένεται να επιστρέψει για το prequel το οποίο μπορεί να διαρκέσει από τρεις έως πέντε σεζόν, όπως αναφέρει η Daily Mail. Τα παραπάνω βέβαια χαρακτηρίζονται «ως απλές εικασίες» από την πηγή του Variety.

Για την ιστορία πάντως, εκείνη την περίοδο των 50 χρόνων από τον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου πέρασαν οι βασιλιάδες: Εδουάρδος Ζ΄(1901-10), Γεώργιος Ε΄ (1910-36), Εδουάρδος Η΄(1936) και Γεώργιος ΣΤ΄ (1936-52).

Όσον αφορά το πολυβραβευμένο The Crown, οι φαν αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία της πέμπτης σεζόν τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί σε γεγονότα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, εστιάζοντας πιθανότατα στο «annus horribilis» (φρικτή χρονιά) της βασίλισσας Ελισάβετ το 1992 και στον χωρισμό και το διαζύγιο του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Παράλληλα, τα γυρίσματα του έκτου και τελευταίου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του «The Crown»!

Netflix: Το «The Crown» βρήκε τη νέα Καμίλα του

Netflix: Βρέθηκε ο μεγάλος έρωτας της Νταϊάνα στην πέμπτη σεζόν του «The Crown»