ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Rolling Stones: Θα ανακοινώσουν παγκόσμια περιοδεία;

Rolling Stones
H κυκλοφορία του «Hackney Diamonds», του πρώτου άλμπουμ με νέα τραγούδια, μετά το A Bigger Bang του 2005, φαίνεται πως φέρνει και μια μεγάλη περιοδεία για τους Rolling Stones
AP

Έρχεται περιοδεία από τους Rolling Stones; Μυστηριώδη μηνύματα γεμάτα υπονοούμενα, κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορους δημόσιους χώρους

Οι Rolling Stones φέρεται να ετοιμάζουν περιοδεία για το 2024. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα γεμάτα υπονοούμενα, μυστηριώδη μηνύματα που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία στις ΗΠΑ. Άλλωστε, μετά και την κυκλοφορία του «Hackney Diamonds», μια πιθανή περιοδεία για την προώθηση του νέου, 24ου στούντιο άλμπουμ τους, είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενη.

Το εμβληματικό ροκ συγκρότημα – των Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ – έκανε το Σαββατοκύριακο μια σειρά από μυστηριώδεις αναρτήσεις, με το διάσημο λογότυπό τους με τη γλώσσα να εμφανίζεται σε διάφορους δημόσιους χώρους.

Το είδαμε στο Ντένβερ, πάνω σε ένα τεράστιο μαύρο-κόκκινο πανό με το μήνυμα «Miss You», αλλά και στο Κλίβελαντ, στον Τερματικό Πύργο στο αεροδρόμιο και στο Στάδιο Μπράουνς.

Επίσης, το είδαμε στον Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας, το περασμένο Σάββατο (18/11), πάνω σε δύο μονοθέσια της Aston Martin.

Στη Νεβάδα, το λογότυπο εμφανίστηκε επίσης σε ένα φορτηγό που διέσχιζε την εμβληματική Las Vegas Strip και το Σάββατο η ομάδα του NFL, Cleveland Browns μοιράστηκε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποδηλώνοντας ότι θα συνεργαστούν με το συγκρότημα σε κάτι πολύ σύντομα.

Την Παρασκευή (17 Νοεμβρίου), το συγκρότημα έκανε επίσης μια μυστηριώδη ανακοίνωση στη σελίδα του στο Twitter/X – γράφοντας: «Θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα μάθεις; Βάλε τα στοιχεία σου εδώ».

Οι φανατικοί θαυμαστές των Rolling Stones, υποψιάζονται ότι η επερχόμενη ανακοίνωση θα φτάσει την Τρίτη (21 Νοεμβρίου) και θα αφορά σε περιοδεία για το 2024.

Διαβάστε επίσης

«Hackney Diamonds»: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ των Rollings Stones

Rolling Stones: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τη Lady Gaga και τον Στίβι Γουόντερ

O Kιθ Ρίτσαρντς έκοψε τα ναρκωτικά και είναι ενθουσιασμένος: «Μοναδική εμπειρία»