ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην iSquare η διανομή των Beats By Dr. Dre

Στην iSquare η διανομή των Beats By Dr. Dre

Tην έναρξη διανομής των κορυφαίων προϊόντων αναπαραγωγής ήχου, Beats By Dr. Dre, ανακοίνωσε η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. H Beats ιδρύθηκε το 2008 από τους Dr. Dre και τον Jimmy Iovine με σκοπό να δημιουργήσει μια ποικιλία ακουστικών και ηχείων απαράμιλλης ποιότητας που προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις ήχου στους λάτρεις της μουσικής, εισάγοντας μια νέα γενιά δυνατοτήτων.

Έτσι καταφέρνει αποτελεσματικά να μεταφέρει την ενέργεια, τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό που νιώθει κάποιος κατά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού στο στούντιο ηχογράφησης, δημιουργώντας μια εντελώς νέα ακουστική εμπειρία.

Η Beats εξαγοράστηκε από την Apple τον Ιούλιο του 2014, ενώ πρόσφατα λανσαρίστηκε μαζί με το “Apple Music” και ο online ραδιοφωνικός σταθμός Beats 1, που εκπέμπει ζωντανά κάθε μέρα, 24 ώρες, σε πάνω από 100 χώρες από στούντιο στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Beats έγινε αμέσως ηγέτης στην αγορά των premium ακουστικών και η πρώτη επιλογή πολλών σταρ της μουσικής, όπως η Lady Gaga και του αθλητισμού συμπεριλαμβανομένων των LeBron James, Serena Williams και Neymar που τα χρησιμοποιούν ως αναπόσπαστο μέρος των προπονήσεων και της καθημερινότητά τους.

Τα προϊόντα Beats μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Apple Premium Reseller καθώς και σε συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σχετικές ειδήσεις