ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07: Αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07: Αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου
Είναι βέβαιο πως θα διαφύγεις από όποιον/α σε ψάχνει για να βάλει μπελά στο κεφάλι σου.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου δίνει το πλεονέκτημα και… σιγά μην πάει χαμένο με τη Σελήνη απέναντί σου!

Με την Σελήνη απέναντί σου θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αν όμως κάποιος/α έχει πρόβλημα με αυτό, δεν θα είσαι… εσύ! Επιπλέον, μπορεί να μετακινηθείς ή/και να επικοινωνήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, είναι… βέβαιο πως θα διαφύγεις από όποιον/α σε ψάχνει για να βάλει μπελά στο κεφάλι σου, ενώ μπορεί να έχεις και εισοδήματα που δεν φαίνονται πουθενά. Από εκεί και ύστερα, θα νιώσεις ακόμη καλύτερα αν προσφέρεις ή μοιραστείς την εύνοιά σου με όποιον βρεθεί στο διάβα σου, λειτουργώντας κι εσύ ως «ο από μηχανής Θεός»!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/07

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου δίνει το πλεονέκτημα και… σιγά μην πάει χαμένο με τη Σελήνη απέναντί σου! Όσο για το που ακριβώς θα καταλήξουν οι ερωτοτροπίες σου, είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολεί την άλλη πλευρά κι αν έχει παράπονα, να τα πει στο… δήμαρχο! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η μόνη ρεαλιστική εναλλακτική που έχεις για να μην «εκτεθείς», είναι να «δουλέψεις» το θέμα σου φαντασιακά και μόνον.