ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 23/07: Θα γίνει «παιχνίδι» με ένα τρίτο πρόσωπο

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 23/07: Θα γίνει «παιχνίδι» με ένα τρίτο πρόσωπο
Αν σου προταθεί μια ρύθμιση ή συμφωνία, το βέβαιο είναι πως… δεν σε συμφέρει!
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Αν είσαι μόνος/η και θες να περάσεις καλά, τότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με φιλική παρέα

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε ευχάριστες γνωριμίες και μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή και είτε απλά... ξεπορτίσεις, είτε πας μια εκδρομή, το βέβαιο είναι πως θα σου μείνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Ίσως πάλι να αποκτήσεις ή να σου παραχωρηθεί ένα μέσον, ενώ όπως θα διαπιστώσεις για κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή… δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ! Παράλληλα βέβαια σε σχέση με τα οικονομικά σου δεν φτάνει να είσαι εσύ «εντάξει» με τις υποχρεώσεις σου, αφού… λίγο θέλει να πληρώσεις για ζημιές ή ανομίες άλλων, ενώ αν σου προταθεί μια ρύθμιση ή συμφωνία, το βέβαιο είναι πως… δεν σε συμφέρει!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/07

Με το τρίγωνο Ερμή-Δία, αν είσαι μόνος/η και θες να περάσεις καλά, τότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με φιλική παρέα κι είναι στη διακριτική σου ευχέρεια το αν θα προχωρήσεις στο… παρασύνθημα ή όχι! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι σχεδόν… σίγουρο το ότι θα γίνει «παιχνίδι» με ένα τρίτο πρόσωπο αλλά πέραν των... χαριεντισμών, ουδείς λόγος υπάρχει για να αφήσεις το «γάμο» και να πας για τα «πουρνάρια»!