ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Πρόσεξε μήπως ένα αστείο καταλήξει σε σκάνδαλο

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Πρόσεξε μήπως ένα αστείο καταλήξει σε σκάνδαλο
Το τετράγωνο Ερμή-Άρη επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο δοτικό/η, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που… ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου.

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, αν ωστόσο παρασυρθείς από την «έξαψη» της στιγμής, να θυμάσαι πως όσο πιθανό είναι το να ζήσεις στιγμές κορύφωσης, άλλο τόσο είναι να περάσεις μια… βόλτα από το αστυνομικό τμήμα! «Παίζει» ακόμη το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο δοτικό/η, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που… ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου, είναι όμως εξ ίσου πιθανό να λάβεις κι εσύ αγάπη, στοργή αλλά και… οικονομική ενίσχυση, από πρόσωπα που νοιάζονται για σένα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/07

Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά και σε αυτό να προσβλέπεις, χωρίς να θέσεις άλλου είδους αιτήματα κι αν κάποιος/α αρχίσει να υπερβάλλει λέγοντας το πόσο υπέροχα περνά μαζί σου και το πόσο καταπληκτικός/η είσαι, άρα για πάντα μαζί κλπ, δεν χρειάζεται να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά, Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ένα «αστείο» με φίλο/η, καταλήξει να γίνει κάτι «σκανδαλώδες» ή ακόμη και απρεπές.