ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 31/07: Μην υποκύψεις σε αδυναμίες

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 31/07
Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς για τον «επαγγελματισμό» που επιδεικνύεις στον χειρισμό των υποθέσεών σου.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να «υποκύψεις» σε αδυναμίες που συνήθως η λογική σου τις «αποκρούει».

Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς για τον «επαγγελματισμό» που επιδεικνύεις στον χειρισμό των υποθέσεών σου, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, ίσως όμως τελικά να μην καταφέρεις να ξεφύγεις από τις «γκαντεμιές» της ζωής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη κάποιου/ας που… δεν τα έχει καλώς καμωμένα! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να «υποκύψεις» σε αδυναμίες που συνήθως η λογική σου τις «αποκρούει», ίσως όμως να ασχοληθείς και με τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/07

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα κυβερνά το συναίσθημα κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να… δοκιμάσεις να ξανοιχτείς με τρόπο που δεν συνηθίζεις, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η αφορμή σε μια φιλική παρέα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια συναισθηματική αδυναμία που θα επιδείξεις μπορεί και να την κάνει… προσωρινά παράλληλή! Άλλο πράγμα όμως είναι ο έρωτας κι άλλο η συμπόνια…