ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Πρόσεχε τα οικονομικά σου

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η γοητεία που ασκείς παράγει από μόνη της θετικά αποτελέσματα
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Με την Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να χάσεις για λίγο τον έλεγχο των οικονομικών σου

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η γοητεία που ασκείς παράγει από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά ή σε σχέση με έναν σημαντικό στόχο που έχεις θέσει. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να χάσεις για λίγο τον έλεγχο των οικονομικών σου, εξ αιτίας των πολλαπλών απαιτήσεων που θα προκύψουν από άλλους, ενώ με τον Άρη να περνά κι αυτός στο ζώδιο οφείλεις να έχεις το νου σου και στα ποικίλα «αρπακτικά». Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, μπορείς να «ισοφαρίσεις» τις όποιες εκροές χρημάτων με μια τολμηρή κίνηση που θα αποδώσει άμεσα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/08

Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου κερδίζεις τις εντυπώσεις και είναι βέβαιο πως θα σου γίνουν προτάσεις, ενίοτε και δελεαστικές όσον αφορά το υλικό σκέλος τους, αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, μείνε στα λόγια και τα παιχνίδια, αφού δεν θα το έχεις, Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως οι «πονηρές» σκέψεις που κάνεις σε οδηγήσουν τελικά στο να ζηλέψεις το ταίρι σου, θεωρώντας ότι… κάνει τα ίδια με σένα!