ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτη ληστεία στο Φάληρο - «Μπούκαραν» με φορτηγό σε θέατρο (pics)

Απίστευτη ληστεία στο Φάληρο - «Μπούκαραν» με φορτηγό σε θέατρο (pics)

Μια απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/2) σε θέατρο που βρίσκεται στην περιοχή του Φαλήρου. Τέσσερα άτομα «μπούκαραν» με ένα φορτηγό στο χώρο και άρπαξαν χρήματα και εξοπλισμό.

Όλα ξεκίνησαν στις τέσσερις τα ξημερώματα όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα έφτασε στο σημείο.Ο οδηγός του φορτηγού αμέσως έκανε όπισθεν και με ταχύτητα έπεσε πάνω είσοδο του θεάτρου.

Η πόρτα έσπασε και το πίσω μέρος του οχήματος εισήλθε εντός του θεάτρου. Οι δράστες που ήταν μικρής ηλικίας, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, πρόκειται για έναν άστεγο που έχει βρει καταφύγιο σε υπόστεγο που βρίσκεται δίπλα από το θέατρο, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης αλλά και την αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν αμέσως στο θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα», ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί έχοντας αρπάξει 300 ευρώ, ενισχυτές και μικρόφωνα που χρησιμοποιούνταν για ανάγκες της παράστασης.

Οι δράστες που δεν μιλούσαν καλά ελληνικά, κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί από τον άστεγο και για αυτό αποχώρησαν πολύ γρήγορα από το θέατρο με αποτέλεσμα να μην πάρουν μαζί τους αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία «Χιόνη»: Χιονίζει στην Πάρνηθα - Έκλεισε ο δρόμος

Σχετικές ειδήσεις