ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη: «Αποφασισμένοι να σκοτώσουν οι δράστες»

Ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη: «Αποφασισμένοι να σκοτώσουν οι δράστες»

Στο «ψαχνό» πυροβόλησαν οι δράστες - Τρεις οι τραυματίες - Τι δηλώνει έμπειρος αστυνομικός

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που εισέβαλαν το βράδυ της Τρίτης (12/02) σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Πολύπειρος αστυνομικός της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δήλωσε στο thestival.gr ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ο 53χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο 27χρονος γιος του κι ένας υπάλληλος, 37 ετών. Εκείνη την ώρα η επιχείρηση ήταν κλειστή και τα θύματα φαίνεται ότι έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων. Και οι τρεις νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ένα από τα τρία άτομα τράβηξε καραμπίνα και ανάγκασε τους ληστές να τραπούν σε φυγή.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν να την «χτενίζουν» αναζητώντας τους δράστες. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται, εάν πρόκειται για τους δράστες.

Οι δύο ληστές άφησαν πίσω τους την βαριοπούλα με την οποία έσπασαν τη τζαμαρία της εισόδου και τα όπλα τους, ένα πιστόλι τύπου γκλοκ και ένα τύπου μπερέτα. Εγκατέλειψαν και την μοτοσικλέτα -χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας- με την οποία είχαν φτάσει στο κατάστημα ψιλικών. Η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος και έτσι δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο, στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Μαργαροπούλου, εντοπίστηκε η κουκούλα ενός εκ των δραστών.που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή: thestival.gr, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Η «Χιόνη» θα σαρώσει τη χώρα - Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και πολλά χιόνια

Αποκάλυψη: Ο Ανδρέας Παπανδρέου απέτρεψε δολοφονία Εκδότη

Σχετικές ειδήσεις