ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Το προφίλ του 39χρονου βιαστή - Του αρέσουν τα όπλα

Σεπόλια: Το προφίλ του 39χρονου βιαστή - Του αρέσουν τα όπλα
O 39χρονος βιαστής της 12χρονης
Facebook

Είναι ο ένας εκ των δύο που οδηγήθηκαν σήμερα (4/11) στην Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Φέρεται πως είχε συναντήσει τη 12χρονη από τα Σεπόλια μια φορά.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση της 12χρονης και οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Πρόκειται για έναν 35χρονο εισοδηματία και έναν 39χρονο υπάλληλο σε εταιρεία σεκιούριτι.

Ο δεύτερος είναι κάτοικος Νέου Ηρακλείου, χωρισμένος με ένα 9χρονο παιδί και φέρεται ότι όχι μόνο συνομίλησε με την ανήλικη αλλά τη βίασε κιόλας. Ο 39χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο και σε βάρος του εκκρεμούσε το ένα από τα τέσσερα εντάλματα τα οποία είχε εκδώσει η ανακρίτρια μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, μάλιστα, εντόπισαν και κατέσχεσαν από το σπίτι του ένα τάμπλετ, έναν φορητό υπολογιστή καθώς και ένα όπλο το οποίο ο 39χρονος κατέχει νόμιμα.

Όπως φαίνεται και στο Facebook του, του αρέσουν τα όπλα. Μάλιστα, επιδεικνύει τη συλλογή από το πολεμικό υλικό που διαθέτει.

Πέρα από τα όπλα είναι και λάτρης των μηχανών καθώς έχει στην κατοχή του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά.

Στο προφίλ του στο Facebook έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με τον σκύλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με την ανήλικη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης

Ακόμα ένας άνδρας που φέρεται να είχε επαφή με την 12χρονη συνελήφθη σήμερα (4/11). Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη μέσα σε 24ώρες, μετά και την 4η κατάθεση της 12χρονη κατά την οποία αναγνώρισε κάποια πρόσωπα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 55 ετών. Ο άνδρας είναι υπεύθυνος σε σούπερ μάρκετ και συνελήφθη στον Κολωνό.

Ο διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο για τη μητέρα της

Συγκλονίζει ο διάλογος της 12χρονης που είχε με την παιδοψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά της διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε στις Αρχές.

Η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεση της στη ΓΑΔΑ αναφέρθηκε και στη μητέρα της που βρισκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, παρά το ότι η 12χρονη εμφανίστηκε ψύχραιμη, συγκροτημένη και συνεργάσιμη, κατά τη διάρκεια της επίπονης διαδικασίας λύγισε. Μάλιστα η 12χρονη εξέφρασε την αγωνία της για τη μαμά της, ζητώντας να τελειώσει γρήγορα η κουβέντα.

Ακολουθεί ο διάλογος της 12χρονης με την ψυχολόγο:

12χρονη: Θέλω σας παρακαλώ πολύ να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με όλα αυτά.

Ψυχολόγος: Θα τελειώσουμε. Μην ανησυχείς.

12χρονη: Με τη μαμά μου τι θα γίνει; Εγώ φταίω που είναι στη φυλακή;

Ψυχολόγος: Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν οδηγήσει τη μαμά σου εκεί.

Σχετικές ειδήσεις