ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Ευχές στους υποψηφίους από τους ΑΝΕΛ

Πανελλήνιες 2015: Ευχές στους υποψηφίους από τους ΑΝΕΛ

Την ώρα που οι υποψήφιοι «ρίχνονται» στη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων, η τομεάρχης Παιδείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τους στέλνει τις δικές της ευχές.

Η Σταυρούλα Ξουλίδου εύχεται «ολόψυχα καλ;h επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις».

Η Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων των ΑΝΕΛ, στο μήνυμά της συμβουλεύει τους υποψήφιους να συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά, οποιαδήποτε δυσκολία κι αν αντιμετωπίσουν και τους υπενθυμίζει ότι «εξετάσεις αυτές, αν και αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν αποτελούν την ύστατη ευκαιρία».

Αναλυτικά, το μήνυμα της κας Ξουλίδου:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους του υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Με πίστη στις δυνάμεις σας, νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα τα καταφέρετε για μια ανοδική και δημιουργική πορεία.

Πρόκειται σίγουρα για ένα μεγάλο στοίχημα για όλους τους υποψηφίους, ωστόσο να έχετε κατά νου ότι η ζωή βρίσκεται μπροστά και ότι η παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης και ταυτόχρονα ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητας.

Οποιαδήποτε δυσκολία κι αν αντιμετωπίσετε, συνεχίστε με ψηλά το κεφάλι. Οι εξετάσεις αυτές, αν και αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν αποτελούν την ύστατη ευκαιρία.

Καλή σας επιτυχία!».

Σχετικές ειδήσεις