ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σοκαριστικό τροχαίο - Νεκρές μάνα και κόρη

Χανιά: Σοκαριστικό τροχαίο - Νεκρές μάνα και κόρη
flashnews.gr

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά το απόγευμα της Πέμπτης (23.07.2020).

Στο τροχαίο - σοκ στα Χανιά έχασε την ζωή της μία 60χρονη γυναίκα και η 29χρονη κόρη της, ενώ τραυματίστηκε βαρύτατα ο 69χρονος σύζυγός της.

Το τροχαίο δυστύχημα - που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - συνέβη περίπου στις 16.00 το απόγευμα της Πέμπτης 13/7 στον ΒΟΑΚ μεταξύ της περιοχής Καλάμι και Πέρα Πλατάνι.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους, κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία ΒΟΑΚ.

Εικόνες από το φρικτό τροχαίο στη gallery:

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων για τον απεγκλωβισμό των τριών επιβατών από το ένα αυτοκίνητο. Τα άτομα τελικά ανασύρθηκαν από τις λαμαρίνες, δυστυχώς όμως για το ένα από αυτά, τη μητέρα, ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Αργότερα, στο νοσοκομείο Χανίων πέθανε και η 19χρονη κόρη της.

Την ίδια ώρα, ο 69χρονος σύζυγος βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς της οικογένειας οι οποίοι έχουν στο πλευρό τους, τους ψυχολόγους του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας πατέρας με την 8χρονη κόρη του, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστελόριζο ΤΩΡΑ: Σε συναγερμό το νησί - Αποστολή του Newsbomb.gr (pics+vid)