ΕΛΛΑΔΑ

Έξαρση κορονοοπάρτι σε όλη την χώρα: Σε πολυτελείς βίλες, σε πλατείες ακόμα και έξω από δημαρχεία

Έξαρση κορονοοπάρτι σε όλη την χώρα: Σε πολυτελείς βίλες, σε πλατείες ακόμα και έξω από δημαρχεία

Μπορεί στην Αττική έχει μπει φρένο μετά τα αυστηρά μέτρα της Αστυνομίας, όμως σε μεγάλες πόλεις όλης της επικράτειας συνεχίζονται να διοργανώνονται κάθε βράδυ παράνομα κορονοπάρτι

Ακάθεκτοι συνεχίζουν ορισμένοι να αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα προστασίας και διοργανώνονται καθημερινά πάρτι σε πλατείες και άλλους χώρους σε όλη τη επικράτεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα με γνωστό ράπερ -ανέβασε και σχετικό βίντεο-, το πάρτι έξω από το δημαρχείο του Πύργου, αλλά και ένα πάρτι χλιδής στην Παλαιά Φώκια με το κόστος ενοικίασης της συγκεκριμένης βίλας να ξεπερνά τις 2.500 ευρω την ημέρα.

Στο πάρτι που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα, στα Σκαλιά της Γεροκωστοπούλου, έγινε το αδιαχώρητο, με εκατοντάδες νεαρούς να παρευρίσκονται χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλον, διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τις εικόνες κοινοποίησε γνωστός ράπερ, σύμφωνα με το MEGA. Μάλιστα οι νεαροί δεν δίστασαν να αναδημοσιεύσουν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με ένα μήνυμα προς τα τηλεοπτικά δελτία.

Χθες το βράδυ έξω από το δημαρχείο της πόλης του Πύργου, στην κεντρική πλατεία, εκατοντάδες άτομα σε καραόκε-κορονοπάρτι με live καλλιτέχνη, ηχείο και μικρόφωνο, ενώ ακόμα ένα οορονοπάρτι χλιδής πραγματοποιήθηκε και σε πολυτελή βίλα στην Παλαιά Φώκαια το οιποίο ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής Η βίλα μετατράπηκε σε νυχτερινό club, με άψογη οργάνωση
άπειρα μπουκάλια αλκοόλ, ηχητικός εξοπλισμός και τα παράθυρα κλειστά για να μην ακούγεται η μουσική προς τα έξω.

Στη Θεσσαλονίκη, ένας αστυνομικός βλέπουμε ζητούσε μάταια από τον κόσμο να φύγει από το σημείο. Όμως, η κίνηση στο στέκι της Καρόλου Ντιλ αυξανόταν με το πέρασμα της ώρας, με την πλειοψηφία των νεαρών να έχει τη μάσκα μονίμως κάτω από το πιγούνι.

Κορονοπάρτι διοργανώθηκε και στον Βόλο με περισσότερα από 150 άτομα να συνωστίζονται σε πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης, με ποτά, και χορόυπό τους ήχους μεγαφώνου αυτοκινήτου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Λεονταρισμοί» Ερντογάν για γενοκτονία Αρμενίων: «Λάθος» των ΗΠΑ, να ανακαλέσουν την αναγνώριση