ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - Έρευνες και στην Κρήτη

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - Έρευνες και στην Κρήτη

Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι ημέρες από τότε που χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων και η αγωνία της οικογένειας του έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Κάθε πληροφορία, ακόμα και αν αυτή φαίνεται μικρή και ασήμαντη, ελέγχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι Αστυνομικοί ψάχνουν προς κάθε κατεύθυνση και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει στο κενό, αν πρώτα δεν το διασταυρώσουν. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι καταθέσεις που ελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα από τις Αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Ιωαννίνων ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα Ηρακλειώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, τα οποία τον είχαν επισκεφθεί στα Γιάννενα το προηγούμενο διάστημα.

Οι Αρχές προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να βρουν την άκρη του νήματος, το στοιχείο-κλειδί που θα δώσει απαντήσεις στο μυστήριο.

Για το λόγο αυτό, όσες πληροφορίες συγκεντρώνουν από επώνυμες ή ανώνυμες πηγές, ελέγχονται και με την βοήθεια άλλων αστυνομικών υπηρεσιών τόσο στην Κρήτη όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος για τις οποίες υπάρχουν σχετικές αναφορές.

Από χθες νωρίς το βράδυ, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έγινε πρώτη σύλληψη ατόμου στην Κρήτη για την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όμως, καμία σύλληψη δεν υπήρξε χθες στο Ηράκλειο σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες του flashnews από ανώτατες πηγές της αστυνομίας.

Πηγή: cretalive.gr / flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις