Ηράκλειο: «Γολγοθάς» για πενταμελή οικογένεια - Στο «δρόμο» μετά από έξωση

newsbomb

Ηράκλειο: «Γολγοθάς» για πενταμελή οικογένεια - Στο «δρόμο» μετά από έξωση

Τον δικό της «Γολγοθά» περνά μία πενταμελής οικογένεια στο Ηράκλειο, που έμεινε στο «δρόμο» μετά από έξωση που τους έκανε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου έμεναν. 

Ο λόγος για τον Ηλία Ζαχαριουδάκη, τη σύζυγο του –που είναι και οι δύο άνεργοι- και τα τρία τους παιδιά. Σύμφωνα με το cretapost.gr, η έξωση έγινε χθες το πρωί και η οικογένεια διασκορπίστηκε σε διάφορα μέρη για να μπορεί να περάσει το βράδυ της.

«Η γυναίκα μου με το ένα μας γιο έμεινε στην πεθερά μου, που έχει ένα μικρό σπίτι στην Φορτέτσα. Εγώ με τα δύο υπόλοιπα παιδιά μας μειναμε σε μία αυλή ενος σπιτιού που είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει ένας κάτοικος της περιοχής», ανέφερε στο cretapost, ο Ηλίας Ζαχαριουδάκης.

Τα προβλήματα με το συγκεκριμένο σπίτι ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες ανάμεσα στην οικογένεια του κ. Ζαχαριουδάκη και την ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Ωστόσο, το εξώδικο στάλθηκε την περασμένη Παρασκευή και εκτελέστηκε χθες το πρωί χωρίς να αφήνουν ένα περιθώριο στην οικογένεια του κ. Ζαχαριουδάκη να βρει ένα σπίτι.

«Είχαμε ζητήσει ένα περιθώριο δέκα μερών περίπου, έως τις 10 Αυγούστου προκειμένου να βρούμε ένα σπίτι για να εγκατασταθούμε. Ωστόσο, αυτό δεν το δέχθηκαν οι ιδιοκτήτες κι έτσι πήραμε κάποια από τα πράγματά μας και φύγαμε», επεσήμανε σχετικά ο κ. Ζαχαριουδάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριουδάκη, εκείνος είχε δαπανήσει πολλά χρήματα από το σπίτι του για να φτιάξει το συγκεκριμένο σπίτι. «Το σπίτι το είχαν χτίσει κάποιοι Γερμανοί και το πήρε με κληρονομιά η σημερινή οικογένεια ιδιοκτητών. Ωστόσο, εμείς το κατασκευάσαμε. Ρίξαμε πολλά χρήματα και φτιάξαμε ένα μικρό παλατάκι. Μάλιστα είχα προχωρησει σε αυτή την ενέργεια γιατί είχα σκοπό να το αγοράσω», υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριουδακης.

Η κατάσταση την οποία βιώνει η συγκεκριμένη οικογένεια είναι πολύ ψυχοφθόρα καθώς αυτή την περίοδο και οι δύο γονείς είναι άνεργοι ενώ τα παιδιά είναι φοιτητές.

«Δεν ήθελα να γίνει αυτό το πράγμα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν μία έξωση. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και με έχει πικράνει το γεγονός ότι δεν μας δόθηκε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να φύγουμε από το σπίτι», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ζαχαριουδάκης ο οποίος και απευθύνει έκκληση να βρει να ενοικιάσει ένα σπίτι κοντά στην Φορτέτσα άμεσα.

Η βόμβα σκάει και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved