ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με εννέα τραυματίες μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο με εννέα τραυματίες μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Εννέα άτομα χρειάστηκε να διακομισθούν στο νοσοκομείο, όταν ανατράπηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (15/05), στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος της Γερακαρούς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 40χρονος υπήκοος Μολδαβίας και μετέφερε 12 παράτυπους μετανάστες, βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε στην προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει της σύλληψης καθώς προηγουμένως είχε αγνοοήσει σήμα αστυνομικών και εκείνοι άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Στο σημείο της ανατροπής έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που χρειάστηκε να απεγκλωβίσει από το όχημα έναν μετανάστη. Ο ίδιος, όπως και οκτώ ακόμη διακινούμενοι μεταφέρθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την εξέτασή τους διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και αποχώρησαν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου οδηγού, ο οποίος παραπέμφθηκε για τα περαιτέρω στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι 12 αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν και Μπανγκλαντές, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ συγγενείς τους επρόκειτο να καταβάλλουν 1.500 ευρώ, για καθέναν, σε κύκλωμα διακινητών μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις στο Σκοπιανό: Αυτό είναι το όνομα που έχει στα χέρια του ο Τσίπρας

Φρίκη στην Ιταλία: Προσωπικό ξενοδοχείου νάρκωσε και βίασε ομαδικά τουρίστρια

Σχετικές ειδήσεις