Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Η αλλαγή φρουράς των Ευζώνων στο χιονισμένο Σύνταγμα (vid)

Newsbomb

Εντυπωσιακές οι εικόνες από την αλλαγή φρουράς των Ευζώνων στο Σύνταγμα. 

Τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και στο Σύνταγμα, όμως οι τσολιάδες δεν πτοήθηκαν και στέκονταν αγέρωχοι μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η αλλαγή φρουράς έγινε με μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερα αργά καθώς τα πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας γλιστρούν σε επικίνδυνο βαθμό.

Σημειώνεται ότι νέα ισχυρή σύσταση εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τους κατοίκους όλης της Αττικής να μην κυκλοφορούν τις επόμενες ώρες, με αφορμή τα συνεχιζόμενα έντονα φαινόμενα και τις πυκνές χιονοπτώσεις που έχουν κλείσει πολλούς δρόμους και έχουν δημιουργήσει έντονα προβλήματα στις μετακινήσεις.

Από τις πρωινές ώρες το πιο έντονο πρόβλημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίζεται από το ύψος του Χαϊδαρίου και προς Κόρινθο, γι' αυτό από την Τροχαία έχει διακοπεί η κυκλοφορία από τις 06:20 στη λεωφόρο Αθηνών από το ύψος της ΒΙΑΜΑΞ, έως την οδό Αντιγόνης και στα δύο ρεύματα.

Επισημαίνει, επίσης, ότι όσοι κινούνται στη λεωφόρο Αθηνών προς Ελευσίνα, στο Παλατάκι, θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ απευθύνει σύσταση για όσους είναι απόλυτη ανάγκη να κινηθούν να επιλέγουν ως εναλλακτική διαδρομή την Αττική Οδό.

Από τις 4 το πρωί διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου από το 28ο έως το 34ο χιλιόμετρο, ενώ στη νέα εθνική οδό απαγορεύτηκε η κίνηση των φορτηγών άνω των3,5 τόνων από τα διόδια Ελευσίνας έως τον κόμβο Μεγάρων, και στα δύο τμήματα. Στο ίδιο τμήμα τα ΙΧ κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και στα δύο ρεύματα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε και στη λεωφόρο Μεγάρων- Αλεποχωρίου από το 5ο χιλιόμετρο έως το Αλεποχώρι. Σημειώνεται ότι κλειστή από χτες το βράδυ είναι και η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι τη Λαμία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Κακοκαιρία: Λευκή «εισβολή» στην Αττική - Χιόνια μέχρι και στην Ακρόπολη