ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία στα Χανιά: Αναρρώνει ο Στέφανος - Βγήκε από την εντατική

Αγωνία στα Χανιά: Αναρρώνει ο Στέφανος - Βγήκε από την εντατική

Ολοένα και καλύτερη γίνεται η κατάσταση του ποδοσφαιριστή - Στο πλευρό του συγγενείς και φίλοι

Μετά από πέντε μέρες νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Χανίων κι αφού υποβλήθηκε σε δύο επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις, ο Στέφανος Μαρτσάκης βρίσκεται από χθες σε δωμάτιο της Νευροχειρουργικής Πτέρυγας, αναρρώνοντας μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του νωρίς το πρωί της προηγούμενης Κυριακής.

Ο Μαρτσάκης είχε από την πρώτη στιγμή τη συμπαράσταση των συγγενών και των φίλων του, αλλά και τις ευχές όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος που αντιμετώπισε με μεγάλη ευαισθησία το θέμα του και όπως φαίνεται αυτό εξελίσσεται, ευτυχώς, ομαλά. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εδώ και δύο περίπου 24ωρα έχει "ξυπνήσει" και όσο τρέχει ο χρόνος δείχνει ολοένα και καλύτερα.

Ο Στέφανος αναμένεται να μείνει για αρκετές μέρες στην Κλινική, ενδεχομένως για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων έτσι ώστε ν" αναρρώσει αρκετά μετά τις εγχειρήσεις που του έγιναν, ενώ σε αυτό το διάστημα θα υποβληθεί σε αξονικές για να καταδειχθεί εάν το αιμάτωμα που του αφαιρέθηκε από το κεφάλι, υποχωρεί, όπως είναι η πίστη των γιατρών.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Αισιοδοξία για τον Στέφανο – Κρίσιμες οι επόμενες 24ώρες

Ναύπακτος: Μετέτρεψε μπαρ σε άντρο οργίων–Έδινε έξτρα προνόμια σε πελάτες