Σε απεργιακή ρότα η ΑΔΕΔΥ
Πρόγραμμα απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο Μεσοπρόθεσμο και τις περικοπές στο Δημόσιο Τομέα..
Πρόγραμμα απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο Μεσοπρόθεσμο και τις περικοπές στο Δημόσιο Τομέα.
Το συνδικάτο των δημοσίων υπαλλήλων προχωρά σε στάση εργασίας και συλλαλητήρια την επόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου και σε 24ωρη απεργία (σ.σ πιθανώς 15 Ιουνίου μαζί με τη ΓΣΕΕ) ενόψει κατάθεσης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή.
Επίσης η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε κινητοποίηση στις 21 Ιουνίου στο πλαίσιο της πανευρωπαικής ημέρας δράσης οπότε και προγραμματίζονται συλλαλητήρια σε όλα τα κράτη -μέλη της ΕΕ.
Αναφερόμενη στα μέτρα, που προωθούν κυβέρνηση και τρόικα, κάνει λόγο για εξόντωση της Ελληνικής κοινωνίας, με νέες μειώσεις μισθών, «λουκέτα» και συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών.