ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός - Εικόνες φρίκης: Πέθαναν μέσα στα σπίτια τους - Μάζεψαν εκατοντάδες πτώματα οι Αρχές

Κορονοϊός - Εικόνες φρίκης: Πέθαναν μέσα στα σπίτια τους - Μάζεψαν εκατοντάδες πτώματα οι Αρχές

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις:  Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από τον Ισημερινό, με τις ειδικές δυνάμεις του στρατού να μαζεύουν εκατοντάδες πτώματα από τον κορονοϊο.

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τον Ισημερινό και συγκεκριμένα, από την πόλη Γουαγιακίλ, καθώς οι αρχές παρέλαβαν πάνω από 700 πτώματα μέσα από τα σπίτια τους.

Μάλιστα, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες, υπάρχουν πτώματα εγκαταλελειμμένα στους δρόμους, φέρνοντας τους κατοίκος αντιμέτωπους με εικόνες Αποκάλυψης.

Και αυτό διότι τα νοσοκομεία και τα γραφεία κηδειών έχουν φτάσει στο όριό τους, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς τα κρούσματα και τα θύματα πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα που περνάει.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στην Ελευσίνα - Ποια έγγραφα πρέπει να έχετε μαζί

Κορονοϊός: Θρίλερ με δεκάδες τουρίστες στη Θεσπρωτία - Γιατί τέθηκαν σε καραντίνα

Κορονοϊός: Έτσι σκοτώνει τους ανθρώπους - Ο γρίφος του ανοσοποιητικού και η δυσκολία των γιατρών

Τις ταφές των πτωμάτων θα αναλάβει η κυβέρνηση του Ισημερινού, καθώς υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση στη χώρα και οι συγγενείς των θυμάτων αδυνατούν να προχωρήσουν τις διαδικασίες.

Με βάση τον επίσημο εθνικό απολογισμό, στον Ισημερινό καταγράφονται περί τα 7.500 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 και 333 θάνατοι εξαιτίας της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορονοϊός, αφότου επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στη χώρα, την 29η Φεβρουαρίου.

Στην επαρχία Γουάγιας συγκεντρώνεται το 72% των κρουσμάτων. Στη Γουαγιακίλ, την πρωτεύουσά της, οι ασθενείς ανέρχονται σε 4.000.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πάσχα υπό αυστηρό περιορισμό – Πώς και πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα