ΚΟΣΜΟΣ

Εμανουέλ Mακρόν: Γιατί η επίσκεψή του στη Γαλλική Πολυνησία προκάλεσε άφθονο γέλιο

O Μακρόν στην Πολυνησία
Ο Μακρόν στην Πολυνησία

Χαμόγελα και περιπαικτικά σχόλια προκάλεσε στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλική Πολυνησία.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επισκέφθηκε την Ταϊτή, μετά το Τόκιο όπου έδωσε το παρών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το έθιμο στην Πολυνησία προστάζει να γίνονται δεκτοί οι καλεσμένοι με κολιέ από λουλούδια και τιμής ένεκεν, ο Γάλλος πρόεδρος δέχθηκε μάλλον…υπερβολική ποσότητα από τους κατοίκους που τον υποδέχθηκαν.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι άνθρωποι που τον υποδέχονται δε σταματούν να του φοράνε κολιέ από άνθη, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να διακρίνεται σχεδόν μετά βίας.

Το στιγμιότυπο όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλά χιουμοριστικά σχόλια στο διαδίκτυο, όπου εμφανίστηκαν φωτογραφίες με τις σχετικές λεζάντες.
«Ο Μακρόν επισκέπτεται την Πολυνησία ως κινούμενο λουλούδι».

«Ο πρόεδρος Μακρόν μετατράπηκε σε ανθρώπινο στεφάνι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Γαλλική Πολυνησία» σχολίασαν κάποιοι.

«Eυτυχώς κάλυψαν το πρόβλημα με το αποσμητικό του Μακρόν μετά απο μία τόσο πολύωρη πτήση» έγραψε καποιος άλλος, ενώ με μπόλικη δόση υπερβολής είπαν οτι τα τόσα κομμένα λουλούδια θα επιδεινώσουν την κλιματική αλλαγή...

Κατά τα άλλα με την ευκαιρία της επίσκεψής του, ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε τους κατοίκους της Πολυνησίας αλλά και της μητροπολιτικής Γαλλίας να εμβολιαστούν.

Αναφέρθηκε επίσης στις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά του εμβολιασμού και κατά του υγειονομικού πάσου που πραγματοποιούνται στη Γαλλία.

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφραστεί ειρηνικά, με σεβασμό στον άλλο», υπογράμμισε. Πρόσθεσε όμως «Η ελευθερία του δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν δεν υπάρχει και αυτό στηρίζεται σε μια αίσθηση αμοιβαίου καθήκοντος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Θα «βράσει» η χώρα - Πού θα χτυπήσουν 45αρια - Τι να προσέξουν οι πολίτες