ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλική Πολυνησία: Κανίβαλος βίασε και έφαγε Γερμανό τουρίστα! (photos)

Γαλλική Πολυνησία: Κανίβαλος βίασε και έφαγε Γερμανό τουρίστα! (photos)

Ποινή κάθειρξης 28 ετών επιβλήθηκε σε έναν 33 ετών άνδρα, ο οποίος αφού βίασε και δολοφόνησε, έφαγε έναν Γερμανό τουρίστα στη Γαλλική Πολυνησία!

Ο Arihano Haiti συνελήφθη όταν η σύντροφος του άτυχου άνδρα, στην οποία επιτέθηκε σεξουαλικά και κρατούσε δεμένη σε ένα δέντρο στη ζούγκλα, κατάφερε να δραπετεύσει, ενημερώνοντας τις Αρχές για το τραγικό συμβάν.

Ο Haiti πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως σκότωσε τον Stefan Ramin αμυνόμενος, όταν αυτός προσπάθησε να τον βιάσει, ενώ ό,τι έκανε στη γυναίκα του, το έκανε για εκδίκηση. Κάτι πάντως που καταρρίφθηκε στο δικαστήριο, όπου αποκαλύφθηκε πως και πιο μεγαλόσωμος ήταν και ομοφυλοφιλικές τάσεις είχε.

Στην πραγματικότητα, ο Haiti ήταν αυτός που επιτέθηκε σεξουαλικά στον Γερμανό τουρίστα, τον οποίο ακολούθως σκότωσε και έψησε, ενώ παρέσυρε τη σύντροφό του στη ζούγκλα, πείθοντάς τη πως είχε ένα ατύχημα.

Οι Αρχές ανακάλυψαν μέσα στις στάχτες κόκκαλα από γνάθο, δόντια, αλλά και μεταλλικά κομμάτια που πιστεύεται ότι ήταν τα σφραγίσματα του 40χρονου, ο οποίος τεμαχίστηκε…

Το ζευγάρι βρισκόταν σε ταξίδι με το σκάφος του, ενώ το περιστατικό συνέβη το 2011.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε εδώ τα τελίκα αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες

Βρετανία: Έδειρε τον… εαυτό του για να αποφύγει το αλκοτέστ!

Νέα Υόρκη: Ψηλό φορτηγό - κοντή γέφυρα. Λάθος συνδυασμός! (photo+vid)

ΗΠΑ: Μεταμόσχευση καρδιάς από χοίρο σε ανθρώπους!

Νέα Ζηλανδία: Γάτα… dealer άφησε στην πόρτα της ναρκωτικά!