ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Παρίσι: Βρέθηκε αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τζιχαντιστές

Επίθεση Παρίσι: Βρέθηκε αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τζιχαντιστές

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο, οι Αρχές του Παρισιού εντόπισαν ένα μαύρο αυτοκίνητο Seat που χρησιμοποίησαν οι δράστες που άνοιξαν πυρ σε εστιατόρια του Παρισιού - Εντοπίστηκαν καλάσνικοφ και αποτυπώματα

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής ότι εντόπισε ένα αυτοκίνητο στο προάστιο Montreuil, το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν τα εστιατόρια – μπαρ Le Carillon και Le Petit Cambodge το βράδυ της Παρασκευής (13/11).

Όπως μεταδίδει η γαλλική τηλεόραση, στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν όπλα, συγκεκριμένα τρία καλάσνικοφ που πιστεύεται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες στα τρομοκρατικά χτυπήματα. Προς το παρόν αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη γαλλικά αστυνομία. Επίσης, στο όχημα βρήκαν και αποτυπώματα, που θα βοηθήσουν τις Αρχές να ταυτοποιήσουν τους υπόλοιπους δράστες.

Μάλιστα, είχε δοθεί στη δημοσιότητα ο αριθμός της πινακίδας του, που δεν ήταν αριθμός κυκλοφορίας Γαλλίας και είχε δοθεί εντολή σε όποιον πολίτη το εντοπίσει, να μην το πλησιάσει αλλά να ειδοποιήσει τις αρχές.

4041

Έξι άτομα του περιβάλλοντος του Ομάρ Ισμαήλ Μοστεφαΐ, του Γάλλου καμικάζι ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν στο Παρίσι, τέθηκαν υπό κράτηση, κυρίως ο πατέρας του και ο αδελφός του όπως και η σύζυγος του τελευταίου, ανακοίνωσαν σήμερα δικαστικές και αστυνομικές πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Σχετικές ειδήσεις