ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός: Όχημα εμβόλισε τις μπάρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου - Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Συναγερμός: Όχημα εμβόλισε τις μπάρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου - Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Ο Λευκός Οίκος τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις εξωτερικές πύλες ασφαλείας της οικίας του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

Η αμερικανική μυστική υπηρεσία επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter: «Ένα άτομο που οδηγούσε ένα επιβατικό όχημα εμβόλισε το φράγμα ασφαλείας κοντά στον Λευκό Οίκο στη συμβολή των οδών 17 & Ε.»

nintchdbpict000387658781

Σύμφωνα με μαρτυρία, άνδρες των μυστικών υπηρεσιών πυροβόλησαν κατά του οχήματος, γεγονός που αρνείται η υπηρεσία ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη αμέσως.

Εντός του αποκλεισμένου Λευκού Οίκου, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Μάλκομ Τερνμπουλ.

Ένας δημοσιογράφος καναλιού που συνεργάζεται με το δίκτυο Fox ανέφερε μέσω του Twitter ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας είδε αστυνομικούς, με προτεταμένα τα όπλα τους, να βγάζουν μια γυναίκα από το παράθυρο του αυτοκινήτου της. Ανάρτησε και μια φωτογραφία μιας λευκής Σεβρολέτ, του αυτοκινήτου που έπεσε στον φράχτη.

Σε ένα βίντεο του πρακτορείου Reuters διακρίνεται η αμερικανική σημαία στο πίσω μέρος του οχήματος. Το πίσω και ένα πλαΐνό τζάμι έχουν σπάσει. Ένας αστυνομικός ελέγχει με έναν ειδικό καθρέφτη το κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Σχετικές ειδήσεις