ΚΟΣΜΟΣ

Για ποιο λόγο ο 30χρονος που του έκαναν έξωση οι γονείς του δεν φεύγει από το σπίτι (vid)

Για ποιο λόγο ο 30χρονος που του έκαναν έξωση οι γονείς του δεν φεύγει από το σπίτι (vid)

Για τη σχέση του με τους γονείς του μίλησε ο Μάικλ Ροτόντο, οι οποίοι του έκαναν μήνυση στην προσπάθειά τους να τον αναγκάσουν επιτέλους να ανοίξει τα φτερά του και να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία...

Την Τρίτη (22/05), δικαστής έδωσε εντολή στον Μάικλ Ροτόντο εντολή να φύγει από το σπίτι της οικογένειάς του στη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε για μία δεκαετία.

Όπως αποκάλυψε ο 30χρονος στη Daily Mail, τα θέματα που έχει με τους γονείς του Μαρκ και Κριστίνα σχετίζονται με τη μάχη για την επιμέλεια του γιου του.

Ο Μάικλ είπε πως έχασε την επιμέλεια του παιδιού τον Σεπτέμβριο κι έτσι το αγόρι ζει πλέον με τη μητέρα του, με την οποία ο Μάικλ ούτε έχει παντρευτεί ούτε έχει σχέση.

Ο ίδιος λέει πως έκανε έφεση, με επιχείρημα την οικονομική του κατάσταση, προκειμένου να μην επιβαρύνεται πλέον με δικαστικά έξοδα. Οι γονείς του όμως περιέπλεξαν τα πράγματα, τονίζοντας πως χρειαζόταν δουλειά και ασφάλιση υγείας, για να συνεχίσει να ζει μαζί τους. Ο Μάικλ αρνήθηκε, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή μοναδική δουλειά του είναι να πάρει πίσω τον γιο του.

Όταν προσφέρθηκαν να πληρώνουν εκείνοι για την ασφάλεια ζωής του, ο Μάικλ είπε πως δεν μπορεί να δεχθεί τα χρήματά τους γιατί τότε θα αλλάξει η οικονομική του κατάσταση και δεν θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα στη νομική μάχη για την επιμέλεια του γιου του.

Αργότερα, όπως είπε ο ίδιος στη Daily Mail, οι γονείς του σταμάτησαν να τον υπολογίζουν στις ανάγκες του σπιτιού ενώ του έκοψαν και το κινητό. Του απαγόρευσαν επίσης να χρησιμοποιεί τo πλυντήριo και ζήτησαν από το δικαστήριο να μπορούν να επισκέπτονται τον εγγονό τους.

Ο 30χρονος ζει εδώ και οκτώ χρόνια στο σπίτι των γονιών του από τότε που έχασε τη δουλειά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, μήνυσε την εταιρεία στην οποία εργαζόταν για διάκριση σε βάρος του, επειδή τον απέλυσαν όταν αρνήθηκε να δουλέψει Σάββατα, παρότι εξήγησε πως ήταν η μόνη μέρα που μπορούσε να επισκεφτεί τον γιο του.

Ο Μάικλ λέει πως πήγε στο κολέγιο αλλά δεν πήρε το πτυχίο του. Άρχισε σπουδάζοντας μηχανικός στο Onondaga Community College, αλλά τελικά στράφηκε στις επιχειρήσεις, επειδή δεν του άρεσαν τα μαθηματικά.

Όσο για τη δικαστική μάχη με τους γονείς του; Προανήγγειλε πως θα ασκήσει έφεση. Υποστηρίζει πως οι γονείς του δεν του έδωσαν έναν καλό λόγο γιατί τον πετούν έξω από το σπίτι, ούτε αρκετό χρόνο να βρει νέο σπίτι.

«Δεν κατανοώ γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν λίγο ακόμη προτού να φύγω από το σπίτι» δήλωσε ενώπιον του δικαστή ο 30χρονος.

«Ήθελα απλώς ένα λογικό χρονικό διάστημα προκειμένου να φύγω από το σπίτι, δεδομένου ότι δεν ήμουν πραγματικά προετοιμασμένος να στηρίξω τον εαυτό μου οικονομικά τη στιγμή που μου επιδόθηκαν οι ειδοποιήσεις για έξωση» εξήγησε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο WSTM.

«Δεν κατανοώ τους λόγους που ένας δικαστής θέλει να πετάει ανθρώπους στον δρόμο» συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις