ΚΟΣΜΟΣ

Η ομορφιά τους «έκρυβε» ένα φρικιαστικό μυστικό: Κόρες – «τιμωροί» έσφαξαν τον πατέρα τους (pics)

Η ομορφιά τους «έκρυβε» ένα φρικιαστικό μυστικό: Κόρες – «τιμωροί» έσφαξαν τον πατέρα τους (pics)

Το νόμο στα χέρια τους πήραν τρεις νεαρές Ρωσίδες, τη ζωή των οποίων είχε μετατρέψει σε κόλαση ο ίδιος τους ο πατέρας.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες μάλιστα για τον εφιάλτη που ζούσαν και είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, τα νεαρά κορίτσια πήραν εκδίκηση για τη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που βίωναν εδώ και χρόνια από το μαφιόζο και ναρκομανή πατέρα τους

Οι Κριστίνα (19 ετών), Αντζελίνα (18 ετών) και Μαρία (17 ετών) Χατσατουριάν συνελήφθησαν την Παρασκευή και ομολόγησαν στην αστυνομία το έγκλημά τους, ωστόσο φαίνεται πως έχουν την κοινή γνώμη στο πλευρό τους, μετά τις ανατριχιαστικές κατηγορίες που εξαπέλυσαν εναντίον του πατέρα τους Μιχαήλ, ο οποίος φέρεται να τις κακοποιούσε με διάφορους τρόπους από μικρή ηλικία.

Όπως αποκάλυψε ο ρωσικός Τύπος, ο πατέρας βγήκε τρικλίζοντας από το διαμέρισμά του με δεκάδες μαχαιριές σε όλο το σώμα του, πριν ξεψυχήσει δίπλα στο ασανσέρ.

Ο Μιχαήλ Χατσατουριάν εμφανιζόταν ως ένας πολίτης θρήσκος, νομοταγής και τυπικός στις επαφές του, ωστόσο οι γείτονές του έκαναν λόγο για έναν ιδιαίτερα βίαιο άντρα που είχε επαφές ακόμα και με τη μαφία, ενώ ήταν εθισμένος στα σκληρά ναρκωτικά.

«Τον μισούσαμε και θέλαμε να εξαφανιστεί ή να μην τον γνωρίζαμε ποτέ. Θέλαμε απλά να φύγει και να μη γυρίσει ποτέ», εξομολογήθηκαν κυνικά οι τρεις αδερφές, οι οποίες έμεναν με τον πατέρα τους, μετά το χωρισμό των γονιών τους, ενώ έχουν και έναν 20χρονο αδερφό που είχε ήδη καταφέρει να φτιάξει τη ζωή του μακριά τους.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο διαμέρισμα του 57χρονου Ρώσου βρέθηκαν κάμερες που χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τις κόρες του, στις οποίες συχνά απαγόρευε να πάνε στο σχολείο, ενώ τις ξυλοκοπούσε με πρωτοφανή σκαιότητα.

«Τις έδερνε συνέχεια. Μια φορά τις πήγε σε ένα δάσος και απείλησε να τις σκοτώσει. Η μητέρα έφυγε, και αυτός απαγόρευσε κάθε επικοινωνία μαζί της», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας γείτονας.