Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

No Time To Die: Αυτό είναι το νέο τραγούδι του James Bond

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στην 92η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, η Billie Eilish έκανε και το επίσημο πέρασμά της στον χώρο του κινηματογράφου.

Δεν έχει περάσει καλά-καλά ένας μήνας από την ανακοίνωση των δημιουργών της ταινίας, ότι το τραγούδι των τίτλων στο "No Time To Die", τη νέα ταινία του James Bond, θα ερμηνεύσει η Bilie Eilish.

Το κορίτσι-φαινόμενο της εποχής, που πριν από λίγες εβδομάδες σάρωσε τα βραβεία Grammy, δημοσίευσε σήμερα το ομότιτλο τραγούδι, το οποίο προφανώς και είχε αρχίσει να δουλεύει μαζί με τον μόνιμο συνεργάτης της και αδερφό της Finneas O'Connell, πριν την ανακοίνωση.

Η Billie Eilish στα βραβεία Grammy.ASSOCIATED PRESS

Ακούστε το τραγούδι, στο παραπάνω βίντεο.

Ο τόνος του τραγουδιού «πατάει» στο ιδιαίτερο στιλ που έκανε διάσημη την μόλις 18 ετών Billie Eilish ενώ ταυτόχρονα παραπέμπει ξεκάθαρα και στον theme που έχουν ακολουθήσει -δεκαετίες τώρα- τα τραγούδια που «ντύνουν» ταινίες του James Bond.

Η φωνή της Eilish χαμηλή και... σκοτεινή, θυμίζει λίγο Adele και το βραβευμένο με Όσκαρ Τραγουδιού "Skyfall".

«No Time To Die"

Η νέα ταινία του 007, η οποία αναμένεται στις αίθουσες τον Απρίλιο θα είναι η τελευταία που στο ρόλο του πιο διάσημου κατασκόπου στον κόσμο, θα είναι ο Daniel Craig.

Για μια ακόμα φορά, ο James Bond, θα βρεθεί μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Ενώ φαινομενικά έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάποια θλιβερά νέα και η παράκληση από έναν παλιό φίλο θα φέρουν και πάλι στο προσκήνιο τον Bond, για μια αποστολή, η οποία θα είναι η πιο προσωπική αλλά και πιο επικίνδυνη μέχρι τώρα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Cary Joji Fukunaga ("Maniac", "True Detective") ενώ δίπλα στον Craig παίζουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Rami Malek ("Bohemian Rhapsody") και Christoph Waltz («Άδωξοι Μπάσταρδη» και «Django, ο τιμωρός»), η Ana de Armas ενώ επιστρέφουν οι Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Jeffrey Wright.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν

Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες