MEDIA

Ναταλία Γερμανού: Απαγορευτικό από Κούγια να αναφέρονται στο όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ναταλία Γερμανού: Απαγορευτικό από Κούγια να αναφέρονται στο όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου
GLOMEX

Η Ναταλία Γερμανού διευκρίνισε για ποιο λόγο δεν μπορούν να αναφέρουν το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή

Απαγορευτικό από τον Κούγια έχουν δεχθεί αρκετές εκπομπές μαζί και αυτή της Ναταλίας Γερμανού. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» έχει σταλεί απαγορευτικό από τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κουγία, το οποίο δεν επιτρέπει στους δημοσιογράφους να αναφέρονται ονομαστικά στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

«Για να εξηγήσουμε στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν… να ξέρετε ότι στα άλλα κανάλια μπορεί να βλέπετε ότι αναφέρονται με τα ονόματά τους και η κατηγορουμένη και ο εν διαστάσει σύζυγός της. Σε εμάς έχει σταλεί απαγορευτικό στο δικό μας το κανάλι και δεν μας επιτρέπουν να πούμε τα ονόματά τους, ούτε των παιδιών» διευκρίνισε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Οπότε για να μη μας στέλνετε – και πολύ δικαιολογημένα – μηνύματα «δε μας λέτε ονόματα, όλοι ξέρουμε για ποιους πρόκειται», να σας πούμε ότι στο δικό μας κανάλι ή μάλλον στη δική μας εκπομπή, γιατί η Τατιάνα Στεφανίδου έχει νομίζω πλήρη ελευθερία, εμείς οι υπόλοιπες εκπομπές και το δελτίο δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ονόματα. Οπότε την κατανόησή σας, γι’ αυτό θα τα λέμε περιφραστικά. » είπε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού.