MEDIA

Από τον «Σασμό» σε τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ – Όνομα έκπληξη στην παρουσίαση

Από τον «Σασμό» σε τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ – Όνομα έκπληξη στην παρουσίαση
GLOMEX.

Η ΕΡΤ συνεχίζει να εκπλήσσει τους τηλεθεατές με τις επιλογές της

Τις δύο τελευταίες χρονιές αγαπήθηκε από το κοινό ως Στέλλα, μέσα από τη μεγάλη επιτυχία του ALPHA «Σασμός». Η Ευγενία Σαμαρά, όμως, την ερχόμενη σεζόν, θα έχει διπλή θέση στην TV κάνοντας ένα ακόμη βήμα στην επαγγελματική της καριέρα.

Η ηθοποιός θα συνεχίσει στην παραγωγή μυθοπλασίας, στον τρίτο κύκλο, όμως θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην παρουσίαση. Συγκεκριμένα, η Ευγενία θα αναλάβει το τιμόνι του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Switch» της ΕΡΤ1.

Έπειτα από πολλά δοκιμαστικά και πληθώρα προσώπων, τα στελέχη κατέληξαν στην όμορφη ηθοποιό. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι αποτελείται από πέντε παίκτες οι οποίο καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων. Ανάλογα τις απαντήσεις που δίνουν μετακινούνται σε πέντε θέσεις, από το 1 έως το 5. Αυτός που στο τέλος του παιχνιδιού βρίσκεται στη θέση νούμερο 1, θα διεκδικεί και το έπαθλο του κάθε επεισοδίου το οποίο στην αμερικανική εκδοχή του είναι κοντά στα 10.000 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι η Ευγενία Σαμαρά έχει κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα στην ελληνική TV. Το 2008, πέρασε από δοκιμαστικό για την σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που έψαχνε δύο γυναίκες συμπαρουσιάστριες. Τελικά επιλέχθηκε για μία από τις δύο θέσεις. Εκεί, παρουσίαζε βίντεο που στέλναν οι τηλεθεατές και άλλοτε συμμετείχε στο σατιρικό μέρος της εκπομπής. Αποχώρησε το 2013 για να δοκιμαστεί στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Εκδρομή», της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν το 2013 στη Νάουσα. Την αμέσως επόμενη σεζόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή δραματική σειρά «9 Μήνες». Ακολούθησε η καθημερινή κωμική σειρά «Παρθένα Ζωή», που αποτέλεσε την μεταφορά στα ελληνικά δεδομένα της σειράς «Jane the Virgin».

Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο Έχω Εσένα» ενώ ακολούθησε η δραματική σειρά του ALPHA, «Έρωτας Μετά». Το 2021, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για να έρθει στη ζωή της ο «Σασμός».

Σχετικές ειδήσεις