Νόνη Δούνια: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη δυσκολία του χειρουργείου της που κράτησε 8 ώρες

Η Νόνη Δούνια μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη και τι είπε στα παιδιά της.

Η Νόνη Δούνια είπε χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα»!

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο μου που με παρακολουθεί και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα χειρουργηθώ».

Και υπογράμμισε η Νόνη Δούνια: «Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα οπότε σιγά σιγά έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο…»!

Η νυν βουλευτής δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος, τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά και μένω σε αυτό»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πάω στον οδοντίατρο. Τους είπα πως κάνω ένα χειρουργείο καρδιάς αλλά ότι δεν είναι κάτι σοβαρό Θα πάω, θα το κάνω και θα γυρίσω σπίτι…»!

Πηγή: Gossip-tv.gr