Πατούλης: «Προτεραιότητά μας να επενδύσουμε στο brand name της Αττικής»

Newsroom Newsroom

Πατούλης: «Προτεραιότητά μας να επενδύσουμε στο brand name της Αττικής»
EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟ

Τη δρομολόγηση συνεργειών με στόχο την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα και την παραγωγική και οικονομική ανάπτυξη της Αττικής, συζήτησα σε σημερινή τους συνάντηση ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Σπυρίδωνας Κίντζιος με τους αντιπρυτάνεις Ιορδάνη Χατζηπαυλίδη και Σταύρο Ζωγραφάκη.

 

Από τη συνάντηση διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για δράσεις που σχετίζονται με την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού του Πανεπιστημίου στην αναβάθμιση των μητροπολιτικών πάρκων και χώρων πρασίνου, ευθύνης της Περιφέρειας, με έμφαση στο Πάρκο Τρίτση, αλλά και με την αξιοποίηση υποδομών που θα λειτουργήσουν ως φυτώρια ενίσχυσης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, προσαρμοσμένα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής.

Με πρόταση του κ. Πατούλη, αποφασίστηκε η σύσταση κοινής επιτροπής με τη συμμετοχή (εκπροσώπων της Περιφέρειας και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου) για την επεξεργασία προτάσεων, προς αυτή την κατεύθυνση.

«Θέλουμε να επενδύσουμε στο brand name της Αττικής μας, μέσα από την ανάδειξη της εξαιρετικής τοπικής μας παραγωγής» επισήμανε ο κ. Πατούλης και εστίασε στη σημασία να δρομολογηθούν κοινές δράσεις με αναπτυξιακό πρόσημο, με τη συνδρομή της ακαδημαϊκής κοινότητας, που θα συμβάλλουν στη διεύρυνση των θέσεων εργασίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved