ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διπλό επικοινωνιακό «χτύπημα» από τη ΝΔ (βίντεο)

Διπλό επικοινωνιακό «χτύπημα» από τη ΝΔ (βίντεο)

Με δύο τηλεοπτικά σποτ κοινωνικού περιεχομένου η ΝΔ δίνει ξανά στίγμα επικοινωνιακής υπεροχής

Στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Τέλος στην Ντροπή. Τροπή και Ανατροπή» ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμα που το συνοδεύει στο Facebook αναφέρει:

«Ο Έλληνας μπορεί ν'αντέξει πολλά... Δεν ανέχεται όμως την Ντροπή. Αλλάζουμε την Τροπή των πραγμάτων. Κάνουμε την Ανατροπή. Κυβερνώντας διαφορετικά μπορούμε ν' αποκαταστήσουμε τις πιο ακραίες αδικίες και να επαναφέρουμε την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Πιστεύουμε στον Έλληνα και στις αστείρευτες δυνάμεις που κρύβει μέσα του. Όταν ο Έλληνας πιστέψει στον εαυτό του και νιώσει υπερήφανος τότε κάνει θαύματα. Όλοι μαζί, ενωμένοι και υπερήφανοι! Μην έχετε καμιάν αμφιβολία...Ελάτε να φτιάξουμε και πάλι την υπερήφανη Ελλάδα... Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!»

Στο δεύτερο τηλεοπτικό σποτ που τιτλοφορείται «Η Οργή να γίνει Ορμή» ο κ.Σαμαράς κάνει σαφή και ξεκάθαρο το διαχωρισμό μεταξύ της Οργής και της Βίας.

«Η οργή είναι δικαιολογημένη, η βία όχι. Η βία δεν είναι άποψη, είναι αρρώστια. Κι αυτή την αρρώστια δεν την «καλοπιάνεις». Την ξεριζώνεις. Μπορούμε να κάνουμε την οργή, Ορμή και να πάρουμε δραστικά μέτρα. Κυβερνώντας διαφορετικά μπορούμε να ζήσουμε πάλι με Ασφάλεια. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει