ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα και Πολάκη: Βαδίζουν στον κατήφορο προς την πλήρη απαξίωση

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα και Πολάκη: Βαδίζουν στον κατήφορο προς την πλήρη απαξίωση
InTime / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με δήλωσή του άσκησε έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν απάντησε στα ερωτήματα του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας πως η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, καταδεικνύει ότι υιοθετεί τον «τραμπισμό αλά γκρέκα».

«Ο Πρωθυπουργός περιέγραψε σήμερα, δίνοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα, την απρέπεια και την ευτέλεια με τις οποίες έχει επιλέξει να πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που εγκυμονούνται και τα αποτελέσματα που προκαλεί η τοξικότητα, η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός», ανέφερε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας είχε σήμερα την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του ζητήματος στη Βουλή, να αποδοκιμάσει αυτές τις πρακτικές και να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον «τραμπισμό αλά γκρέκα». Δεν το έπραξε, υιοθετώντας τον διά της σιωπής του. Αμέσως μετά, διά της ανάρτησης του κ. Πολάκη, επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας όσα είπε ο Πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Φαίνεται πως ο κατήφορος είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και θα τον βαδίσει όλον μόνος του, έως ότου φτάσει στην πλήρη απαξίωση».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη