ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Δεν διαθέτουμε λογαριασμό σε twitter και facebook

ΚΚΕ: Δεν διαθέτουμε λογαριασμό σε twitter και facebook

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η μεγάλη αναταραχή που παρατηρήθηκε σε social media, όταν κάποιοι άνοιξαν λογαριασμούς, μιλώντας εξ ονόματος του Περισσού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το ΚΚΕ επανέλαβε ότι δεν διαθέτει λογαριασμό ούτε στο twitter ούτε στο facebook και κατήγγειλε ότι «ορισμένοι επιμένουν να πλαστογραφούν λογαριασμούς στο όνομά του, υποστηρίζοντας μάλιστα θρασύτατα ότι αυτοί είναι επίσημοι λογαριασμοί του ΚΚΕ».

Μάλιστα, ο Περισσός τονίζει ότι «το γεγονός αυτό, ότι μετά και από τις διαψεύσεις εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν το ΚΚΕ και μιλούν εξ ονόματός του, αποδεικνύει ότι ο ρόλος τους είναι ύποπτος και βρώμικος», σημειώνοντας ότι οι θέσεις του ΚΚΕ προβάλλονται είτε μέσω της ιστοσελίδας του είτε μέσω της εφημερίδας «Ριζοσπάστης».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, σύγχυση στους χρήστες του twitter προκάλεσε ο λογαριασμός @KKEgr, που όπως διευκρίνισε ο Περισσός δεν είναι επίσημος λογαριασμός του ΚΚΕ, ενώ χιουμοριστικά σχόλια διατυπώθηκαν με αφορμή τον λογαριασμό @KKE_Kolonakiou.

KKEGR
KKE_KOLONAKIOU