ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρατόπεδο Παπαδογεωργή: Μεγάλη νίκη του Δήμου Πειραιά

Στρατόπεδο Παπαδογεωργή: Μεγάλη νίκη του Δήμου Πειραιά

Ύστερα από 18 χρόνια, η διεκδίκηση του Στρατοπέδου Παπαδογεωργή από το Δήμο Πειραιά σφραγίζεται με μια νίκη έναντι των καταπατητών του.

Επίσημα, πλέον σήμερα, αποχωρούν, με δικαστική απόφαση, εκείνοι που επί δεκαετίες έμπαιναν εμπόδιο στην αναμόρφωση και ανάπλαση του στρατοπέδου, το οποίο επιστρέφει στους φυσικούς του ιδιοκτήτες, τους Πειραιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, τελεσιδίκησε η απόφαση και ξεκίνησε σήμερα η απομάκρυνση των καταπατητών οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν εγκαταλείψει τον χώρο από το 1995!

Παρόλα αυτά, για ένα μεταβατικό στάδιο αποφασίστηκε να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μεταφερθούν προς το παρόν αλλού.

Έπειτα, εντός του στρατοπέδου, προβλέπεται η διαμόρφωση ενός κτιρίου, ως ξενώνα, στο οποίο θα μετακινηθούν ηλικιωμένοι και γενικώς άτομα κινητικά προβλήματα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόφαση και δικαιωμένος από αυτή τη νίκη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η απόφασή μας να εφαρμοστεί ο Νόμος και οι αποφάσεις όλων των βαθμίδων της Δικαιοσύνης είναι αμετάκλητη και θα τηρηθεί στο ακέραιο. Το καθεστώς ανομίας που στερούσε από τους κατοίκους της περιοχής, της πόλης μας και από την κοινωνία του Πειραιά έναν χώρο που τους ανήκε τελείωσε.»

Πηγή: piraeuspress.gr

Διαβάστε επίσης:

Μιχαλολιάκος: Τα δικαστήρια δεν θα φύγουν από το κέντρο του Πειραιά

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Δεν θα είμαι υποψήφιος!

Β. Μιχαλολιάκος: Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περίσσευμα αγάπης

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Το ρολόι του Πειραιά ξαναζωντανεύει

Λαμπερά εγκαίνια για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά