ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνάκης: Η κυβέρνηση εργάζεται για να δοθεί λύση εντός των πλαισίων της λαϊκής εντολής

Κορωνάκης: Η κυβέρνηση εργάζεται για να δοθεί λύση εντός των πλαισίων της λαϊκής εντολής

Με το τελικό κείμενο θα συνεδριάσουν και όλα τα όργανα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Ο κ. Κορωνάκης μιλώντας σήμερα, Τετάρτη (03/06/2015) στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84» υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για δοθεί λύση εντός των πλαισίων της λαϊκής εντολής και αν οι Eυρωπαίοι εταίροι δεν προτίθενται να σεβαστούν αυτή τη λαϊκή εντολή τότε ο λόγος θα δοθεί ξανά στον ελληνικό λαό.

«Όλα τα όργανα θα συνεδριάσουν μόλις υπάρξει το τελικό κείμενο. Είναι κάτι που έχουμε πει ξανά και ξανά. Καταλαβαίνω απολύτως την ανησυχία των βουλευτών και το αίτημα για ενημέρωση», ανέφερε ο κ. Κορωνάκης και προσέθεσε πως «ήδη το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει αποφασίσει, ότι μόλις έχουμε κάποια οριστικοποίηση του κειμένου θα υπάρξει συνεδρίαση».

«Η κυβέρνηση εργάζεται για να δοθεί λύση εντός των πλαισίων της λαϊκής εντολής. Κι αυτό οφείλει να κάνει. Αν όποια στιγμή δούμε ότι βρισκόμαστε εκτός των ορίων αυτής της εντολής, αν δούμε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν προτίθενται να σεβαστούν την εντολή που έχουμε πάρει από τον ελληνικό λαό, τότε ο λόγος θα δοθεί ξανά στον ελληνικό λαό και δεν θα αυθαιρετήσουμε. Αυτό που έχουμε πει από την πρώτη στιγμή είναι, ότι εμείς θα πρωτοτυπήσουμε, δεν φοβόμαστε τη δημοκρατία, θα σεβαστούμε το δικαίωμα του ελληνικού λαού να αποφασίζει», ανέφερε ακόμη ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ωστόσο: «Με βάση όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα σενάριο εκλογών αυτή την στιγμή που δουλεύουμε για να βρεθεί λύση. Αν σήμερα γίνει αποδεκτό το κείμενο των προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, θα πάμε σε μια συμφωνία και δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι άλλο».

Σχετικές ειδήσεις