ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύζυγος Χαράς Καφαντάρη: Αμισθί οι υπηρεσίες μου στη ΔΕΚΟ

Σύζυγος Χαράς Καφαντάρη: Αμισθί οι υπηρεσίες μου στη ΔΕΚΟ

Τη δική του απάντηση δίνει ο Αργύρης Αργυρίου, σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, μετά τον καταιγισμό αντιδράσεων για το διορισμό του σε ΔΕΚΟ που δεν έχει αρχίσει ακόμα τη λειτουργία της.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Αργυρίου κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα και αναφέρει ότι έχει παραιτηθεί από το μισθό του.

«Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα. Σκοπός τους είναι να πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη, αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου πρόσωπο, επ' ευκαιρία του διορισμού σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας.
Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό», σημείωσε.

Σχετικές ειδήσεις