ΣΠΟΡ

Ραφαέλ Ναδάλ: Άσχημα νέα για τον Ισπανό θρύλο του τένις - Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι

Ραφαέλ Ναδάλ: Άσχημα νέα για τον Ισπανό θρύλο του τένις - Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι
AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Ο Ραφαέλ Ναδάλ θα χάσει το φετινό Roland Garros, για πρώτη φορά μετά το 2004, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ισπανία και σύμφωνα με την οποία ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φετινό Roland Garros.

Ο θρύλος του παγκόσμιους τένις και «Βασιλιάς» του χώματος και του συγκεκριμένου Γκραν Σλαμ, ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα στο ισχίο, εδώ και τρεις μήνες και συγκεκριμένα από το Αυστραλιανό Όπεν.

Ο Ναδάλ είχε θέσει ως στόχο να δώσει το παρών στο σπουδαίο τουρνουά στο Παρίσι, στο οποίο συμμετέχει ανελλιπώς από το 2004 και το οποίο έχει κατακτήσει 14 φορές στην καριέρα του.

Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα τη ιστοσελίδας relevo.com ο Ισπανός δεν έχει ξεπεράσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι δε θα αγωνιστεί στο Roland Garros.

Η εξέλιξη αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί, δεν έρχεται ως μεγάλη έκπληξη καθώς πρόσφατα είχε διαρρεύσει ένα βίντεο από προπόνηση του Ναδάλ, στην οποία φαίνεται να υποφέρει από πόντους και να αποχωρεί από το court περπατώντας με μεγάλη δυσκολία.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το μέλλον του 37χρονου τενίστα είναι πλέον αβέβαιο, με τον νέο στόχο για να επιστρέψει στη δράση να είναι το Wimbledon, στα τέλη Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Αποκλεισμός έκπληξη για το Νο1 του κόσμου στη Ρώμη

Πορτογαλία: Έρευνα της εφορίας στο σπίτι διεθνούς Έλληνα τερματοφύλακα

Formula 1: Χάος στην Ιταλία - Ακυρώθηκε το Γκραν Πρι της Ίμολα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε γκάφα επιπέδου... Champions League, αλλά τη διόρθωσε!