ΣΠΟΡ

Εθνική πόλο: Συγκλονίζει η Πλευρίτου με δάκρυα στα μάτια - «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Εθνική πόλο: Συγκλονίζει η Πλευρίτου με δάκρυα στα μάτια - «Αδικούμε τους εαυτούς μας»
Print Screen - Video

Ξέσπασε η Ελευθερία Πλευρίτου μετά τη νέα ήττα της Εθνικής πόλο γυναικών, η οποία την έφερε στην 8η θέση της κατάταξης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Έκδηλη είναι η απογοήτευση στις τάξεις της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φοκουόσα, στην Ιαπωνία και την κατάληψη της όγδοης θέσης.

Η Ελευθερία Πλευρίτου, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Καναδά, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε...

«Η όγδοη θέση δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Είμαστε πολύ στενοχωρημένες και απογοητευμένες από τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά για το σημερινό. Τα προηγούμενα κρίθηκαν στο γκολ που φαίνεται ότι οι ομάδες έχουμε στο ίδιο επίπεδο.

Και οι οκτώ ομάδες εδώ είμαστε το ίδιο καλές και έχει φανεί από τα σκορ, όλα έχουν κριθεί στο γκολ, κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη ανά πάσα στιγμή και μέρα, οπότε εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στις επόμενες δύο διοργανώσεις, τον Ιανουάριο στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί η 8η θέση μας αδικεί και πιστεύω σε κάθε μια από τις συμπαίκτριές μου.

Στον αθλητισμό χρειάζονται κι αυτά. Όπως πέρυσι που από την έβδομη θέση, βγήκαμε δεύτερες στην Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο γιατί είμαστε πέντε ομάδες, ενώ στο Παγκόσμιο είμαστε 7-8.

Θα είναι δύσκολο και το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο, σίγουρα μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση, αλλά θα παλέψουμε και για ένα μετάλλιο, γιατί η ομάδα μας αξίζει πολλά περισσότερα».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Επανομή - Πέθανε ξαφνικά ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Κόλιος

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ - Πέθανε ο Στέλιος Συμεωνίδης

Σόου από Μπενζεμά στο ντεμπούτο του στη Σαουδική Αραβία - Βίντεο με τη γκολάρα που πέτυχε

Δολοφονική επίθεση σε οπαδό της Λέφσκι στα Σκόπια - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (vids)

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στα ημιτελικά Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη, 8η η Εθνική πόλο γυναικών

ΛεΜπρον Τζέιμς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο γιος του