ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απογοήτευση και προβληματισμός στην ΑΕΚ

Απογοήτευση και προβληματισμός στην ΑΕΚ
Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάζεται εξαιρετικά προβληματισμένος από την προσπάθεια που.....

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάζεται εξαιρετικά προβληματισμένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες της ΑΕΚ στα εκτός έδρας, κυρίως, παιχνίδια.

Ο προπονητής της «Ένωσης» τα «έψαλλε» στους παίκτες του λέγοντας: «Είστε πολύ... light. Παίζετε πολύ χαλαρά. Ετσι δεν κερδίζονται μάχες. Σας έχω πει πολλές φορές πως κάποιοι δεν αξίζετε να παίζετε στην ΑΕΚ και θα φύγετε. Για μένα είναι πολύ εύκολο να πω σε μία συνέντευξη Τύπου ονόματα. Δεν το κάνω. Δεν σας ''σκοτώνω''. Γιατί συνεχίζετε να παίζετε έτσι; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βάλω τους Νέους να παίξουν. Αν συνεχίσετε έτσι, θα τους βάλω».

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να «ρίξει» τους τόνους ώστε να μπορέσει να στρέψει την προσοχή όλων στον επόμενο αγώνα του «Δικεφάλου» με τη Λάρισα για το Κύπελλο, ο οποίος όπως τόνισε είναι πλέον ο στόχος την ομάδας. «Τώρα έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι την Πέμπτη. Πρέπει οπωσδήποτε να προκριθούμε στο Κύπελλο» ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Το παλεύει για Κάλα

Τις δυσκολίες που υπάρχουν στο δανεισμό του Χουάν Κάλα τις ξέρουν καλά στην ΑΕΚ, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουν την περίπτωση τους έτσι εύκολα. Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, από την πλευρά του «Δικεφάλου» γίνονται συνεχείς προσπάθειες για να αποκτηθεί ο παίκτης μέχρι το τέλος της σεζόν. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, η περίπτωση Ροτέν δεν υφίσταται πλέον, του Λουσέν έχει τεθεί σε αναμονή, ενώ εκείνη του Ντρίπιτς είναι η πιο πιθανή να ολοκληρωθεί.

Ροή Ειδήσεων