ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η Lamborghini Urus θα μπορούσε να φτάσει και στο Βόρειο Πόλο!

Αυτή η Lamborghini Urus θα μπορούσε να φτάσει και στο Βόρειο Πόλο!

Η συγκεκριμένη Urus έχει όλα τα καλά ενός σκληροπυρηνικού τετρακίνητου και τιμά με το παραπάνω την πρόγονό της LM002, το πρώτο τζιπ της Lamborghini!

Του Γιάννη Σκουφή

Λένε πως το φεγγάρι έχει δύο όψεις. Μια σκοτεινή και μια φωτεινή. Έτσι και η Urus θα μπορούσε να έχει και μια δεύτερη πλευρά, πέρα από αυτήν του SUV υψηλών επιδόσεων. Εκείνη ενός σκληροτράχηλου εκτός δρόμου οχήματος που θα μπορούσε να κινηθεί με χαρακτηριστική άνεση σε περιοχές με πολικό ψύχος.

Και για να τα βγάλει πέρα με τον πάγο και το χιόνι, η σχεδιαστική ομάδα Abimelec Design, η οποία δημιούργησε τα εκπληκτικά σχέδια που βλέπετε, αποφάσισε να μεταμορφώσει την κομψή και δυναμική Urus σε ένα σούπερ 4x4. Με εμφανώς μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, με τέσσερις τεράστιους τροχούς με φαρδιά λάστιχα και έναν πέμπτο δεμένο στη σχάρα της οροφής.

Στο εντυπωσιακό σύνολο αυτής της Land… Urus συμβάλλουν και πολλές άλλα στοιχεία, όπως οι προεκτάσεις των φτερών, οι γάντζοι και ο «εργάτης» υψηλής ισχύος μπροστά, οι ενισχύσεις κάτω από το αμάξωμα και τα προστατευτικά για τα μηχανικά μέρη, ενώ για να συμπληρωθεί το όλο πακέτο θα θέλαμε και ένα σνόρκελ! Για να μπαίνει χωρίς πρόβλημα αρκετά μέσα σε νερά.

Ξέχωρα πάντως από αυτό, έστω και μια πιο «προσγειωμένη» hard core Urus θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προφανώς μεγάλη ζήτηση, με πελάτες από διάφορα σημεία του κόσμου. Και αυτό γιατί πέρα από όλα τα άλλα θα ενίσχυε ακόμα περισσότερο το μύθο του σούπερ SUV της Lamborghini.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.