ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ferrari απαγορεύει στις Kardashian να αγοράσουν αυτοκίνητα της

Η Ferrari απαγορεύει στις Kardashian να αγοράσουν αυτοκίνητα της

Η ιταλική εταιρεία δεν νοιάζεται ακόμη και αν έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο της.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τους Ιταλούς της Ferrari είναι να μην αμαυρώνεται το κύρος και η εικόνα της από αμφιλεγόμενης αξίας διασημότητες. Για αυτό το λόγο η Ferrari έχει μία μαύρη λίστα στην οποία περιλαμβάνει διάφορους ανεπιθύμητους όπως είναι οι 50 Cent, Tyga, Floyd Mayweather και Nicolas Cage.

Πριν από μερικές μέρες σε αυτή τη λίστα μπήκε και ο Justin Bieber και ακόμη πιο πρόσφατα όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian. Κάτι που σημαίνει πως απαγορεύεται σε οποιονδήποτε επίσημο αντιπρόσωπο να πουλήσει μία νέα Ferrari στην Kim, την Khloe και τις υπόλοιπες Kardashians.

Με αυτό τον τρόπο η ιταλική εταιρεία θέλει να διαφυλάξει το κύρος των μοντέλων της, αλλά και να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο προβολής στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ή να μην ασελγούν πάνω τους με διάφορες εμπνεύσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Bieber είχε μία Ferrari 458 που της είχε προσθέσει διάφορα πάνω της (όπως μία μεμβράνη διαφορετικού χρώματος), ενώ πολύ συχνά την άφηνε όπου έβρισκε ή την οδηγούσαν μεθυσμένοι φίλοι του.

Η Ferrari περιλαμβάνει και υπογραμμίζει στους όρους αγοράς κάθε νέου της μοντέλου πως δεν επιτρέπεται η παραποίηση του αυτοκινήτου με διάφορες μη εργοστασιακές βελτιώσεις, απαγορεύεται η βαφή πέραν της προβλεπόμενης, ενώ συνιστάται η καλή συντήρηση του αυτοκινήτου. Έχουν άδικο οι Ιταλοί;

https://www.instagram.com/p/CcDoTjtJPrG

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων