ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αγώνες Εκτός Δρόμου: Recoil 3 το νέο video εκατομμυρίων χτυπημάτων

Αγώνες Εκτός Δρόμου: Recoil 3 το νέο video εκατομμυρίων χτυπημάτων

Πρωταθλητής Αμερικής στους αγώνες εκτός δρόμου (επτά χρόνια) και δύο φορές νικητής στο Baja 1000 ο B.J Baldwin οδηγεί ένα ανοιχτό φορτηγό 800 ίππων και κυνηγά το μυθικό Sasquatch.

Ο Baldwin χρειάζεται απλά μία αφορμή για να οδηγήσει θεαματικά το ανοιχτό ελαφρύ αγωνιστικό φορτηγό του και να δημιουργήσει μία ακόμη ταινία / κλιπ της σειράς Recoil. Μετά το φιλμ στην έρημο της Νεβάδα και την... επίθεση στην πόλη της Ensenada στο Μεξικό, ο Baldwin, έχει βάλει τον πήχη ψηλά και κυνηγά το μυθικό τέρας Sasquatch.

Το τερέν είναι η πόλη Τακόμα στην Ουάσιγκτον, όπου ο BJ και το Trophy Truck των 800 ίππων περνά με άλματα πάνω από ότι συναντά για να πιάσει τον Bruce (το Sasquatch). Ο... Bruce οδηγεί ένα Can Am Maverick.

«Αυτό ήταν το αγαπημένο μου φιλμ Recoil. Ήταν πραγματικά διασκεδαστική οδήγηση του Trophy Truck στο δάσος, αλλά και στην πόλη», δήλωσε ο BJ Baldwin και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι της Τακόμα ήταν πολύ ευγενικοί και μας άφησαν να... κάψουμε τα ελαστικά στην πόλη. Χρησιμοποιήσαμε μόνο ένα σετ ελαστικών για όλο το γύρισμα ακόμα και μετά από όλα τα donuts και τα burnouts».

Σχετικές ειδήσεις