Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πώς κατάφερε ένα Nissan GT-R να πέσει στην θάλασσα; (video)

Newsbomb

Από τα τρελά και παλαβά που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες είναι ένα Nissan GT-R να καταλήγει στην θάλασσα. Δείτε το πως.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτή τη φορά το συμβάν που κατέγραψε μία κάμερα μας έρχεται από μία πόλη στις μακρινές Φιλιππίνες και δεν πρόκειται για κάποια άτυχη στιγμή αλλά καθαρά από απροσεξία του οδηγού. Ο οποίος δεν βρισκόταν πίσω από το τιμόνι ενός συνηθισμένου αυτοκινήτου αλλά του κορυφαίου σπορ μοντέλου της Nissan, του περιβόητου Godzilla.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από ένα τσιμεντένιο δρόμο δίπλα στη θάλασσα παρελαύνουν διάφορα βελτιωμένα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή και προς το τέλος του βίντεο η κάμερα ενός smartphone αποθανατίζει ένα GT-R να κυλά και να πέφτει στην θάλασσα.

Όπως μαθαίνουμε ο λόγος είναι επειδή ο οδηγός βγήκε δίχως να τοποθετήσει τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου στην θέση P και δίχως να τραβήξει χειρόφρενο. Και κάπως έτσι, το άτυχο GT-R βούτηξε για τα καλά στην θάλασσα και ενώ αρχικά επέπλεε στη συνέχεια βυθίστηκε.

Ευτυχώς το βάθος ήταν μικρό και η ανέλκυση του αυτοκινήτου έγινε με έναν απλό ιμάντα. Τα κακά νέα είναι πως το αλμυρό νερό λογικά θα έχει καταστρέψει όλα τα ηλεκτρονικά και θα έχει προκαλέσει μεγάλη φθορά στα μηχανικά μέρη.

Οπότε το άτυχο GT-R μάλλον θα καταλήξει για ανταλλακτικά. Όσα τουλάχιστον είναι ακόμη χρήσιμα και λειτουργικά…