GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έπεσε» το Instagram - Δείτε την με «καυτό» μπικίνι

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έπεσε» το Instagram - Δείτε την με «καυτό» μπικίνι

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» έχει κορμάρα!

Μετά το τέλος του «Happy Day» για την φετινή σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχασε ευκαιρία να βρεθεί στην αγαπημένη της Πάρο.

Το κυκλαδίτικο νησί, στο οποίο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, διατηρούν εξοχική κατοικία, της έχει κλέψει την καρδιά εδώ και πολλά καλοκαίρια. Έτσι, οι διακοπές της οικογένειας ξεκίνησαν και φέτος από εκεί, με την παρουσιάστρια να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίζει τις μπαταρίες της, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην Αθήνα.

Η Σταματίνα απολαμβάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου παρέα με τον άντρα της ζωής της και τα παιδιά του, την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη, ενώ ως λάτρης του Instagram δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, δείχνοντας πώς τα περνάει τους θερινούς αυτούς μήνες.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε στην αμμουδιά, φορώντας μόνο το μαγιό της και εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά, χάρη στο καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει. Εμφανώς μαυρισμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με αέρα μοντέλου, πόζαρε κάτω από τον καυτό ήλιο και κατάφερε να ανεβάσει στα ύψη την θερμοκρασία με το μπικίνι που επέλεξε και αναδείκνυε άψογα την αξιοζήλευτη σιλουέτα της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την Σταματίνα Τσιμτσιλή με... καυτό μαγιό:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Νεκρός διάσημος ράπερ - Τον διαμέλησε η σύζυγός του!