GOSSIP

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιους επώνυμους ακολουθεί στο Instagram και γιατί;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιους επώνυμους ακολουθεί στο Instagram και γιατί;
Τι είπε για Ντι Κάπριο, Σακίρα και Μαξ Φερστάπεν
Intime News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος στο νέο πρότζεκτ του Eurosport «My Social Network».

Στο Eurosport μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφορικά με το ποιους ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Έλληνας τενίστας συμμετείχε στο «My Social Network» και μίλησε για αυτούς που ακολουθεί στο Instagram.

O 23χρονος προέβη σε αποκαλύψεις τονίζοντας ότι η Σακίρα είναι η αγαπημένη του τραγουδίστρια. «Είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, αγαπώ τη μουσική της από την πρώτη στιγμή που άκουσα. Δεν μπορώ να χορέψω, αλλά θα ήθελα να τη συναντήσω μια μέρα. Αγαπημένο μου τραγούδι της είναι το Gypsy».

Όσον αφορά στον Ντι Κάπριο ανέφερε πως «ακολουθώ τον Leonardo γιατί είναι πολύ ενεργός στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Έχει εμπλακεί πολύ με το θέμα τα τελευταία χρόνια. Θαυμάζω τη δουλειά του και τις προσπάθειές του» είπε προσθέτοντας πως ακολουθεί και την WWF. «Αγαπώ τα ζώα, λατρεύω να βοηθάω τα ζώα και ειδικά αυτά που απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος».

Στο ερώτημα γιατί ακολουθεί τον Μπάστιαν Σβάινσταιγκερ, σημείωσε ότι «είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και σέβομαι πολύ τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Επίσης είναι σύζυγος μιας εκ των αγαπημένων μου τενιστριών όταν ήμουν νέος, της Άνα Ιβάνοβιτς».

Ο Στέφανος αναφέρθηκε στο Comedy Central: «Λατρεύω το χιούμορ και είμαι μεγάλος fan όλων στο Comedy Central. Ακολουθώ σε άλλες πλατφόρμες κάποιους από αυτούς ξεχωριστά».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μαξ Φερστάπεν. «Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές στη Formula 1. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα τον δούμε να κυριαρχεί στη Formula 1. Έχουμε επίσης τον ίδιο χορηγό (Red Bull) και ήμουν πολύ τυχερός που βρέθηκα στη νίκη του πριν λίγους μήνες στο Άμπου Ντάμπι. Δεν πήγα στο πάρτι μετά, έπρεπε να κοιμηθώ νωρίς γιατί ήμουν στην περίοδο της προετοιμασίας μου τότε. Ήμουν πειθαρχημένος και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω.»