GOSSIP

Μαριάντα Πιερίδη: Τέλος το τραγούδι για την γνωστή τραγουδίστρια

Μαριάντα Πιερίδη: Τέλος το τραγούδι για την γνωστή τραγουδίστρια
«Δεν ανεχόμουν να μη με σέβονται», είπε η τραγουδίστρια.
Glomex

«Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το τραγούδι», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Σε μια νέα αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της. Η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με το τραγούδι και ότι θα απέχει από τον χώρο του θεάματος.

«Δεν σκοπεύω να επιστρέψω, έχω αποτραβηχτεί, πήρα την απόφαση να μην ξανασχοληθώ με το τραγούδι. Δεν ανεχόμουν γενικά να μη με σέβονται», ανέφερε η τραγουδίστρια στην τηλεόραση του MEGA.

Η τηλεόραση του «MEGA» συγκέντρωσε τις πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις της ελληνικής σόου μπιζ.

Από τον χώρο του θεάματος απέχει συνειδητά εδώ και πολλά χρόνια και ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος είπε: «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη».

Για τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης λέγοντας: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας υπέροχος, δύσκολος συνεργάτης, δύσκολος έως απαιτητικός. Θέλει αφοσίωση και εργασία».

Αποκαλυπτική όμως ήταν και η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Από την εφηβεία ήμουν φεμινίστρια. Μπορείς να είσαι δεσμευμένος και ανεξάρτητος. Δούλευα έξι ημέρες την εβδομάδα, γυρνούσα το πρωί και πήγαινα τα παιδιά σχολείο».

Διαβάστε επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη: Η φώτο με τον γιο της & το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη