GOSSIP

Νατάσα Καλογρίδη: «Κάποιος έχει πάθει εμμονή και αλλάζει την ηλικία μου στο διαδίκτυο»

Νατάσα Καλογρίδη: «Κάποιος έχει πάθει εμμονή και αλλάζει την ηλικία μου στο διαδίκτυο»
Η Νατάσα Καλογρίδη
Glomex

Η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα που έχει δημοσιευτεί για την ίδια. 

Η Νατάσα Καλογρίδη το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην τηλεόραση του Star για τη φοβία που έχει με το σκοτάδι, την ψυχανάλυση αλλά και όσα γράφονται στο διαδίκτυο για την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star», όπου αρχικά εξομολογήθηκε ότι: «Φοβάμαι το σκοτάδι. Δεν κλείνω ούτε τα φώτα του σπιτιού μου. Σκοτεινές πλευρές μου ίσως ανακαλύψω μόνο στο θεατρικό σανίδι. Θεωρώ ότι η πολλή ψυχανάλυση και η ανάλυση των πραγμάτων δεν αποφέρει πάντα καλά αποτελέσματα. Ψυχανάλυση έχω κάνει μόνο όταν δεν την είχα ανάγκη».

«Όταν βρίσκεσαι σε πρόβλημα, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ψυχανάλυση. Αν δεν είχε συμβεί η απώλεια του πατέρα μου, δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτός ο πυρήνας με την μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν θέλω να προκαλώ, δεν με ενδιαφέρει», συμπλήρωσε.

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε το «μεγαλύτερο ψέμα» που έχει δημοσιευτεί για την ίδια και αφορά την ηλικία της. Σχετικά με αυτό, είπε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν για την ηλικία μου. Κάποιος έχει πάθει εμμονή και μπαίνει στο διαδίκτυο και αλλάζει την ηλικία μου».

Σχετικές ειδήσεις